Stugsundskajen

Description

Campingplats invid Söderhamnsfjärden med 32 ställplatser för husvagnar och husbilar på grusad plan - 24 platser med el och 8 platser utan el. Alla platser är bokningsbara. Handikappanpassad servicebyggnad. Grillringar och bord med fasta bänkar finns uppställda. Gästbrygga i anslutning till ställplatsen. Det är populärt att ”rycka” strömming från kajen om vår/försommar.

Service
Servicebyggnad med diskrum, toaletter och duschar. Diskbänk utomhus med kallvatten för fiskrensning. Kran med lång vattenslang för påfyllning av dricksvatten. Vid servicehusets bortre gavel finns sopsorteringskärl, gråvatten-/latrintömning för lös och fast tank.
OBS! Latrintömning och yttre vatten avstängt 231015–240430.

Stugsunds stälplats för husbilar följer MSBs rekommendationer   vad gäller uppställning och avstånd mellan husbilar.


Priser 2024
Ställplats med el 220 kr/dygn, 3100 kr/mån
Ställplats utan el 154 kr/dygn, 2170 kr/mån


Kontakta oss för att boka en hel månad

info@campingspot.com
08-10 19 91

Se & Göra
Besök utsiktstornet Oscarsborg, se utställningarna på Söderhamns stadsmuseum, kulturhuset Kvarnen eller hos Sjölins bageri. Ströva i Söderhamns vackra parker, boka en stadsvandring och ta en titt på Sveriges vackraste rådhus! I Söderhamns centrum äter och fikar du gott på stadens restauranger och caféer. Gör ett besök hos det anrika Rådhuscaféet med orginalinredning från 50-talet.

Vill du ut på havet?
Skärgårdskryssa med M/S Moa från Söderhamns gästhamn till den härliga badstranden på Enskärsoren (för information och bokning se www.msmoa.se) eller följ med M/S Hulda af Söderhamn på en 2-3 timmarskryssning i Söderhamns skärgård. Hulda avgår från Stenö gästhamn, ca 10 km öster om Söderhamn. (För bokning, kontakta Skärgårdsenheten 072216 13 92).

För en mer fartfylld åktur, boka en tur med RIB-båt (för information och bokning se www.ribcharterhalsingland.se).

För fler tips, besök www.visitsoderhamn.se
m
m
m
To see availability, please select an arrival and departure date in the calendar above