Stugsundskajen

Description

Campingplats invid Söderhamnsfjärden med 32 ställplatser för husvagnar och husbilar på grusad plan - 24 platser med el och 5 platser utan el. Alla platser är bokningsbara. Handikappanpassad servicebyggnad. Grillringar och bord med fasta bänkar finns uppställda. Gästbrygga i anslutning till ställplatsen. Det är populärt att ”rycka” strömming från kajen om vår/försommar.

Service
Servicebyggnad med diskrum, toaletter och duschar. Diskbänk utomhus med kallvatten för fiskrensning. Kran med lång vattenslang för påfyllning av dricksvatten. Vid servicehusets bortre gavel finns sopsorteringskärl, gråvatten-/latrintömning för lös och fast tank.
OBS! Latrintömning och yttre vatten avstängt 241015-250430.

Stugsunds stälplats för husbilar följer MSBs rekommendationer   vad gäller uppställning och avstånd mellan husbilar.


Priser 2024
Ställplats med el 220 kr/dygn, 3100 kr/4 veckor.
Ställplats utan el 154 kr/dygn, 2170 kr/4 veckor.


Kontakta oss för att boka. Vi har inte långtidsuthyrning, max 4 veckor.
info@campingspot.com
08-10 19 91


Se & Göra
Besök utsiktstornet Oscarsborg, se utställningarna på Söderhamns stadsmuseum, kulturhuset Kvarnen eller hos Sjölins bageri. Ströva i Söderhamns vackra parker, boka en stadsvandring och ta en titt på Sveriges vackraste rådhus! I Söderhamns centrum äter och fikar du gott på stadens restauranger och caféer. Gör ett besök hos det anrika Rådhuscaféet med orginalinredning från 50-talet. Vill du ut på havet? Skärgårdskryssa med M/S Moa från Söderhamns gästhamn till den härliga badstranden på Enskärsoren eller följ med M/S Hulda af Söderhamn på en 2-3 timmarskryssning i Söderhamns skärgård. Hulda avgår från Stenö gästhamn, ca 10 km öster om Söderhamn. (För bokning, kontakta Skärgårdsenheten 072216 13 92).  För en mer fartfylld åktur, boka en tur med RIB-båt.

What this location offers

outdoor_grill Barbecue Grills
wifi Complimentary Wi-Fi
directions_bus Local traffic
heat_pump Pump-out
wc Restroom
bathtub Showers
restaurant_menu Waterside Restaurant

Location